Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Como (Bellariva Rimini)


Descriere

Descriere HOTEL COMO:
Hotelul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii.

Tip masa: Mic dejun, Demipensiune, Mic dejun tip bufet, cina este cu meniu fix, bufet cu legum, fructe sau desert, apa minerala este inclusa.


Suplimentul Full Board Light All inclusiv include: un sfert de litru de vin, o jumatate de litru de apa minerala, aer conditionat in camera, 1 umbrela si 2 sezlonguri/camera/zi.

Localizare HOTEL COMO:
Hotelul este situat langa calea ferata in zona Bellariva.

Plaja:
Plaja cu nisip se afla la 200 de metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Como dispune de camere standard cu dus/wc, uscator de par (gratuit la cerere de la receptie), ventilator, aer conditionat ( contra cost 3 euro/zi), balcon, frigider (la cerere si in functie de disponibilitatea hotelului), seif.

Facilitati HOTEL COMO:
Hotelul dispune de receptie, bar si restaurant, receptia si barul fiind deschise 24h/24, gradina, lift, parcare (contra cost 6 euro/zi), wi-fi.


Facilitati pentru copii:
Hotel Como ofera baby cot gratuit la cerere.

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: http://www.hotelcomo.net

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.