Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Vacation Club

de la
1539  1370 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare
Hotelul Sunshine Vacation Clubs este pozitionat in apropiere de orasul antic Ialyssos si la 7 km de Rhodos.

Facilitati hotel
Sunshine Vacation ofera receptie, lounge, restaurant principal, bar, bar la piscina, snack bar, internet caffe, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite, piscina pentru copii, teren de joaca, plaja cu nisip si pietricele. La plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere
Camerele dispun de baie proprie, cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, seif (contra cost), balcon sau terasa.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul dispune de programe de animatie, volei pe plaja , teren de tenis, sauna, sporturi nautice.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
zona de plaja privata
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.