Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Poros Grecia

Vacanta in Poros Grecia

Poros ( „muta“) - o insulă situată în partea de sud-vest a Golfului Saronic, coasta Argolis (Peloponez). La marginea acestei „mutare“ ar trebui construit pe munte sub forma unui amfiteatru oras - port și orașul principal al insulei. În schimb, la numai 10 minute cu barca de pe coasta Peloponezului la faimoasa pădure de lămâie. Poros - destul de o destinație turistică populară, deși nu printre conaționalii noștri. Ca urmare, mulți dintre ...

Citeste mai mult

Vacanta in Poros Grecia


Poros ( „muta“) - o insulă situată în partea de sud-vest a Golfului Saronic, coasta Argolis (Peloponez). La marginea acestei „mutare“ ar trebui construit pe munte sub forma unui amfiteatru oras - port și orașul principal al insulei. În schimb, la numai 10 minute cu barca de pe coasta Peloponezului la faimoasa pădure de lămâie.


 Poros - destul de o destinație turistică populară, deși nu printre conaționalii noștri. Ca urmare, mulți dintre
localnici vorbesc în limba engleză. Prin ea insasi, insula este mică (de fapt, este chiar două insule cu canalul): linia de coastă Poros - doar 42 km. Un călător cu un nivel mediu de fitness se poate merge pe jos de centrul orașului la Mănăstirea în aproximativ o oră. Cei care nu doresc să meargă, pentru a ajuta la unul dintre cele două autobuze care merg pe acest drum. Dar, pentru a lua masina pe Poros nu este recomandată: drumul de-a lungul plajei este foarte îngustă și o singură față (dar nu și pentru motociclete și biciclete), și blochează adesea camioanele.


 Principalul oraș al insulei - Poros. Chiar în fața lui este Galatas, care poate fi atins de către unul dintre multele nave mari și mici. Aici, la fel ca în purcei sunt numeroase magazine și restaurante, precum și în jurul valorii de Galatas adăpostită sat frumos liniștit: Troizinia, Driopi, Ano Fanari și Kalloni. Primele de importanță istorică se mândrește, iar ultimele - restaurante excelente in apropiere de apa.


Plajele din Poros

Cele mai bune coastei insulei - Plaja Neorio. Există o mulțime de pini, iar vara - și chiar turiști.
Est a portului principal este situat într-un sat de pe litoral, cu cristal de apă și pini clare copaci pe plaja - Akseli.


Divertisment & Atracții Poros

 Poros (vechi Kalavryta) a fost o insulă a zeului mării Poseidon, ruinele templului său pot fi găsite în centrul insulei.
 În orașul principal al insulei este merita vizitat Muzeul Arheologic, o plimbare la ceas, care sunt în cea mai mare parte a orașului.
Pe un deal, care oferă o vedere magnifică la pădure Lemon în valoare de mănăstire care dă viață Sursa.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Poros, Grecia Vezi locatia pe harta
Chartere 2019
 | 
Grecia 2019
 | 
Last Minute
  • aer conditionat (AC)
  • receptie 24/7
  • piscina exterioara
  • acces imediat la plaja
  • piscina