Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Phuket Thailanda 2021

Vacanta in Phuket Thailanda 2021

Regatul Thailandei este una din cele mai frumoase ţări din Asia de Sud-Est, bucurându-se de plaje superbe în sud, de o junglă luxuriantă în nord şi de un peisaj urban bogat în capitala Bangkok. Toate acestea, alături de ospitalitatea pentru care thailandezii sunt renumiţi pe continentul asiatic, au făcut din Thailanda o destinaţie tot mai populară în rândul turiştilor.

Citeste mai mult

Vacanta in Phuket Thailanda 2021


Regatul Thailandei este una din cele mai frumoase ţări din Asia de Sud-Est, bucurându-se de plaje superbe în sud, de o junglă luxuriantă în nord şi de un peisaj urban bogat în capitala Bangkok. Toate acestea, alături de ospitalitatea pentru care thailandezii sunt renumiţi pe continentul asiatic, au făcut din Thailanda o destinaţie tot mai populară în rândul turiştilor.

Desi in Thailanda exista practic trei anotimpuri, cea mai buna perioada pentru calatorie este intre octombrie si aprilie, pentru ca vremea este uscata si racoroasa. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca este si cea mai aglomerata perioada turistica din tot timpul anului.

Unii turisti prefera sezonul musonic – daca aceasta titulatura te inspaimanta, tinem sa spunem ca lucrurile nu sunt chiar asa de grave cum par: ploile zilnice dureaza rar mai mult de o ora – doua si sunt relativ calde, iar preturile sunt mai mici in aceasta perioada, motiv pentru care exista destui calatori care viziteaza Thailanda si in afara sezonului de varf.

Plaja Koh Yao Yai

Aflată la jumatea distanței dintre Krabi și Phuket, în golful Phang Nga, Koh Yao Yai este fata din vecini cu un corp de fotomodel. Lungă, subțire și superbă, este aproape necunoscută datorită comunităților de localnici care limitează numărul de turiști, și asta e un lucru bun.

Principala atracție din Koh Yao Yai este lipsa de atracții – nu te aștepta la o viață de noapte distractivă sau plimbări pe ape cu banana gonflabilă. Activitatea cea mai ineresantă pe care o vei vedea aici este cea a localnicilor care pescuiesc în bărci cu coadă lungă. Această fată simplă și sofisticată îți oferă o baie printre frumusețile naturii: carsturi din calcar, parcă din altă lume, golfuri turcoaz și plaje splendide cu nisip alb.

Plaja Koh Tao

Înconjurată de maluri cu bolovani și corali, Koh Tao este un paradis pentru scufundări. În golfurile mai liniștite, pești tropicali multicolori se apropie și te cercetează, iar mai în larg, pașnicii rechini-balenă înoată în adâncurile apelor limpezi.

O adunătură de stațiuni pline cu bungalouri, cafenele de plajă și școli de scufundări se găsesc de-a lungul plajei Sairee – zgomotoasă, plină de viață și plină de distracție. Dacă vrei ceva și mai elegant, mergi în stațiunile luxoase, la sud de chei, sau evadează într-o vilă din munți și bucură-te de aerul curat și de peisajele extraordinare. O plimbare în jurul insulei învecinate Nang Yuan este o călătorie memorabilă într-un loc exotic superb.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.