Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elva Studio

   Parga, Grecia


Descriere

Vila Elva este situate intr-o grădină amenajată in satul Ammoudia, la mai puțin de 50 de metri de frumoasele plaje de nisip. Vila este potrivită pentru toți cei care tanjesc după linişte și relaxare intr-o locaţie plăcută. Ammoudia este un mic sat de coastă la aproximativ 15 km de stațiunea Parga și se bucură de un cadru de o frumusețe
naturală remarcabilă. Viaţa satului liniștit este dată de o selecție de taverne și baruri. Ammoudia este caracterizată de calmul mării, de o frumoasă plajă lungă de nisip şi ape albastre de mică adancime. Staţiunea este perfectă pentru familii şi pentru toti cei care doresc să se bucure de o vacanță liniştită la plajă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.