Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENSES LUXURY VILLAS & SUITES

   Elia, Grecia


Descriere

Senses Luxury Villas & Suites se află în Elia Beach și oferă o piscină în aer liber și vedere la Marea Egee. Pun la dispoziție unități de cazare decorate cu gust și acces gratuit la conexiunea WiFi. Printre facilități se numără un bar și un snack bar.

Toate unitățile de la Senses sunt dotate cu aer condiționat și includ o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Unele au, de asemenea, bucătărie dotată cu frigider, cuptor și plită. Fiecare unitate are baie privată cu duș, halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. Lenjeria de pat este inclusă. Unele vile au piscină privată.

Senses Luxury Villas & Suites pune la dispoziție și o terasă la soare. Oaspeții pot savura băuturi la barul proprietății. Proprietatea oferă, de asemenea, un serviciu de livrare de produse alimentare.

Website: http://www.sensesvillas.com 



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.