Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myconian Kyma (K Hotels)


Descriere

Mykonian Kyma, Design Hotel este situat pe culmea faimosului deal Mykonian şi oferă un centru spa ultramodern şi unităţi de cazare de 5 stele, situate într-o clădire albă, tipică insulei Mýkonos.

Camerele și suitele de la Kyma urmează liniile drepte și curbe ale arhitecturii cicladice. Unele au o piscină privată cu vedere la mare. Toate sunt dotate cu TV prin satelit, minibar, papuci de casă și articole de toaletă gratuite.

La restaurant oaspeţii pot savura preparate autentice mediteraneene, iar la barul de lângă piscina principală se pot bucura de un cocktail, admirând vederea panoramică la insulă.

La 1 km se află orașul cosmopolit Mykonos, cu faimoasele sale mori de vânt și viața de noapte intensă. Portul Mykonos este la 3 km. Accesul WiFi în întreaga proprietate și parcarea privată sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
telefon in camera
TV
Minibar
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
bar la piscina
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.