Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYKONOS DOVE

   Platy Gialos, Grecia


Descriere

Aflat chiar pe plaja din Platis Gialos, hotelul Mykonos Dove Beachfront este situat între oraşul cosmopolit Psarrou, plaja Nammos şi Paraga.

Camerele şi suitele hotelului Mykonos Dove includ acces gratuit la internet WiFi, un serviciu gratuit de ceai, un aparat de espresso, un minibar şi room service. Există un Smart TV în fiecare cameră şi suită. Unele suite au propria lor piscină privată. Fiecare baie include articole de toaletă ecologice.

Hotelul Mykonos Dove are un restaurant pe malul mării şi un bar lângă piscină. Restaurantul oferă opţiuni uşoare după-amiaza, cum ar fi pizza proaspătă la cuptor cu lemne, salate unice şi paste autentice. De asemenea, serveşte preparate mai elegante din bucătăria grecească modernă.

Oaspeţii pot petrece clipe de relaxare pe plaja din Platis Gialos, utilizând şezlongurile ultramoderne şi confortabile, cu o grosime de 20 cm. Oaspeţii îşi pot încărca dispozitivele în timp ce se relaxează, prin intermediul încărcătorului cu 2 porturi USB alimentat solar, inclus în fiecare suport pentru umbrelă. Prosoapele de plajă sunt oferite gratuit.

Oaspeţii pot savura un mic dejun cu şampanie din partea casei în fiecare dimineaţă, cu selecţii locale greceşti, alegeri sănătoase cu puţine grăsimi, sucuri proaspăt stoarse, articole fără gluten şi omlete făcute la comandă. Barul pe plajă de lângă piscina hotelului este locul ideal pentru a vă destinde cu o băutură sau o gustare uşoară. În hol există un lounge cu computere care asigură acces gratuit la internet wireless de mare viteză.

În plus, oaspeţii plajei hotelului Mykonos Dove Beachfront au la dispoziţie un serviciu de băuturi şi gustări. Centrul de sporturi nautice din cadrul proprietăţii include schi nautic, schi jet, precum şi noul sport popular, flyboarding.

Hotelul oferă servicii de transfer pe mare către Nammos şi Scorpios prin intermediul unei bărci cu motor, la un cost suplimentar. Centrul cosmopolit al oraşului Mykonos se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este cel al oraşului Mykonos, situat la 2 km de proprietate.

Website hotel: mykonosdovehotel.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
telefon in camera
TV
Minibar
receptie 24/7
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
centru spa
servicii de curatenie
seif in camera
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.