Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul Deliades, de unde puteţi admira privelişti ale Golfului Ornos, oferă camere mari, prevăzute cu terase cu vedere la mare, o piscină cu hidromasaj şi un restaurant lângă piscină. Complexul cicladic se află la numai 50 de metri de plajă.

Camerele Hotelului Deliade sunt decorate cu gust, au balcoane cu vedere la golf şi la oraş şi includ un serviciu de menaj, prestat de 2 ori pe zi. Acestea oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, TV prin satelit şi un minibar.

În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet, în stil american. Acesta include atât specialităţi greceşti, cât şi internaţionale. La prânz se oferă o mică selecţie de aperitive, salate şi feluri principale. Restaurantul à la carte pune accent pe preparatele greceşti şi internaţionale.

Se oferă un serviciu gratuit de transfer la sosire şi la plecare. În plus, la cerere, hotelul poate aranja servicii de închirieri auto, poate achiziţiona bilete de avion şi pe vapor şi poate organiza excursii.

Hotelul Deliades se află la doar câţiva kilometri de oraşul Mykonos, un autobuz local circulând frecvent pe această rută. O serie de taxiuri pe apă leagă plaja din Ornos de alte plaje, cum ar fi Psarou, Platis Gialos, Paradise şi Super Paradise, precum şi de Insula Delos.

Website: https://www.deliades.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
camere cu balcon
TV
Piscina exterioara
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.