Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Murighiol Romania 2021

Vacanta in Murighiol Romania 2021

Murighiol este o comună în județul Tulcea, Dobrogea, România, formată din satele Colina, Dunavățu de Jos, Dunavățu de Sus, Murighiol (reședința), Plopul, Sarinasuf și Uzlina. Numele provine de la cel al satului de reședință, este de origine turcă și înseamnă lacul vânăt, probabil datorită culorii cenușii pe care o capătă uneori apele lacului din apropierea satului. Este cea mai întinsă comună din România. Suprafața comunei este de 84.046 hectare, din care intravilan 792 ha si restul de 83254 ha este extravilan, majoritatea acoperind zone vaste din Delta Dunării.

Citeste mai mult

Vacanta in Murighiol Romania 2021


Lacul Saraturi

Lacul Saraturi se afla in rezervatia naturala Saraturi, aflata in vecinatatea comunei Murighiol, o localitate situata la 28 de km de Tulcea, la sud de bratul Sf. Gheorghe, pe tarmul de sud-vest al lacului cu acelasi nume.

Lacul Murighiol inseamna “Lacul violet” in limba turca, denumire ce provine de la culoarea apelor bogate in saruri si cu namol mineralizat. Comuna

Murighiol este vizitata si de turisti in scopuri terapeutice nu numai pentru frumusetea peisajului, linistea zonei si pasiunea pentru pescuit.
Insula Popina este situata pe Lacul Razim, avand o natura calcaroasa si o suprafata de cca 102,5 ha si o inaltime maxima de 47 m, a fost declarata rezervatie naturala.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.