Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baobab Beach Resort


Descriere

Descriere: Localizat pe una dintre cele mai faimoase plaje din lume - Diani Beach, The Baobao Beach Resort and Spa este amplasat intr-o gradina tropicala de copaci baboa, palmieri si flori exotice, desfasurata de-a lungul a 500 m de plaja cu nisip auriu la Oceanul Indian. Complexul este o oaza de liniste si serenitate, oferind serviciile de inalta calitate necesare unei vacante de neuitat.

Localizare: Hotelul este situat pe minunata plaja Diani Beach, in mijlocul unei paduri cu pomi Baoba, de unde ii vine si numele. Se afla 35 km sud de Mombasa.

Facilitati hotel: Complexul dispune de numeroase facilitati care ofera in final o vacanta de lux. Baobab Beach Resort dispune de receptie 24 de ore, lobby, salon de primire, schimb valutar, room service, inchirieri de masini, doctor (la cerere, contra cost), wi-fi, 3 piscine (sezlongurile si prosoapele sunt incluse), 6 restaurante si baruri, shopping center, precum si de un centru Wellness cu vedere la mare, cu sala de fitness, masaj, coafor, jacuzzi open air, un mic vestiar cu toalete si dusuri.
Zilnic oaspetii hotelului beneficiaza de programe de divertisment (spectacol acrobatic, dansuri traditionale, muzica live) si de sport: tenis de camp (3 terenuri cu nocturna), tenis de masa, aerobic, biliard, boccia, darts, volei pe plaja, baschet, gimnastica, fotbal. Contra cost va puteti bucura de scufundari si cursuri de scufundari, windsurfing, kite surfing, pescuit in larg si golf.

Dotari camere: Cele 87 camere din cladirea principala au vedere la mare, iar cele 68 bungalow-uri au vedere la gradina. Camerele sunt confortabile si mobilate elegant si au capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, uscator de par, seif, minifrigider, facilitati preparat cafea/ceai, TV satelit, plase de tantari si balcon sau terasa.

Pagina web: www.baobab-beach-resort.com

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele)

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.