Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahari Beach


Descriere

Descriere: Hotelul Bahari Beach de 4 stele a fost fondat in 1995 si este amplasat in mijlocul unei gradini luxuriante de palmieri si flori tropicale. Complexul se intinde de-a lungul plajei, pe o suprafata de 24.000 mp, intr-o zona rezidentiala. Bahari Beach ofera servicii de calitate si organizeaza numeroase activitati recreative, astfel incat turistii sa beneficieze de o vacanta relaxanta.

Localizare:
Hotelul este situat pe costa de nord a Kenyei, pe renumita plaja Nyali Beach, la 25 km de aeroportul international din Mombasa.

Facilitati hotel: Hotelul ofera clientilor receptie 24 de ore, acces imediat la plaja amenajata, piscina, wi-fi gratuit in toate spatiile publice, o gama variata de produse culinare si bauturi servite in restaurante si baruri, atat interioare cat si exterioare, centru Spa si fitness.

Dotari camere: Hotelul dispune de 100 de camere spatioase si confortabile cu vedere la mare, gradina sau piscina. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, WIFI, TV satelit, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, seif, minibar, facilitati de preparare ceai / cafea, plase contra tantarilor, balcon sau terasa.

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele)

Pagina web: https://baharibeach.net

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
TV
Uscator de par
Room Service
Fitness
Darts
Biliard
Inchirieri auto
Camera de bagaje
Tenis de masa
Golf
Acces la internet
Loc de joaca
Spa
Distanta fara de aeroport
Bar/Baruri
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
Masaje
Distanta pana la plaja
Wellness
Dus sau cada
Toaleta
Cazare la mare
Hotel chiar langa plaja
Facilitati sanitare
Frigider
Aer conditionat individual
Fierbator
Canoe
Bazin pentru copii
Gara
Prosoape de baie
Asternut
Piscina privata
Recunoastere
Camera comuna
Saună
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.