Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Seasense Boutique Hotel& Spa (Blle Mare)

   Drumul De Coastă, Quatre Cocos, Mauritius, Mauritius, Mauritius Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat în Belle Mare, SeaSense Boutique Hotel este o proprietate de 5 stele, situată pe malul mării, cu camere cu vedere la mare. Stațiunea Adults-Only are o piscină încălzită, un centru de fitness și un spa. Este disponibil WiFi gratuit.

Toate camerele sunt dotate cu o terasă privată și o baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Toate camerele de cazare au aer condiționat și un birou.

SeaSense are 3 restaurante care servesc bucătării naționale și internaționale și 2 baruri.

O varietate de activități populare sunt disponibile în zonă, inclusiv snorkelling, caiac și ciclism.

Personalul de la recepție poate oferi îndrumări cu privire la ce să facă în zonă.

Grand Baie se află la 41 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.