Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sealife Resort & Spa (Calodyne)


Descriere

Situat în Calodyne, la 90 de metri de plaja ascunsă din Calodyne, Sealife Resort & Spa oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, biciclete gratuite și piscină în aer liber. Proprietatea are bar, grădină și o zonă de plajă privată. Unitatea de cazare oferă personal de divertisment și o recepție deschisă non-stop. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu fierbător. Oaspeții de la Sealife Resort & Spa pot savura un mic dejun continental. Unitatea de cazare oferă terasă. Puteți juca biliard și tenis de masă la Sealife Resort & Spa, iar zona este populară pentru ciclism. Plaja Butte a l’Herbe se află la 800 de metri de hotel, iar plaja LUX Grand Gaube este la 1,5 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.