Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Mauritius Mauritius 2021

Vacanta in Mauritius Mauritius 2021

Este o destinație destul de vastă atunci când vine vorba de atenuarea așteptărilor vizitatorilor. Dacă doriți să arătați celor dragi cele mai luminoase culori, amestecând distracția cu aventura și împărtășind momente magice împreună, acest paradis de 1.865 km² este destinația voastră. Sigur, e ceva de nedescris despre plajele Mauritiene, dar doar pasul pe insulă automatizează dorința de a explora. Pentru călătorii de afaceri, vacanțe cu familia sau luna de miere, Mauritius și atracțiile sale atotcuprinzătoare se află pe lista de verificare a tuturor.

Citeste mai mult

Vacanta in Mauritius Mauritius 2021


Ce ai putea să vezi

        Ei bine, nu există lipsă de atracții și vizitarea obiectivelor turistice în Mauritius. Sunt atât de multe pentru a explora și a descoperi că, dacă aș vrea să le enumăr pe toate, acest paragraf pur și simplu nu s-ar termina niciodată Republica Mauritius este formată din peste 30 de insule și insulițe, peste 100 de plaje și nenumărate atracții. Cu toate acestea, am să vă prezint mai jos câteva obiective de vizitat : 
  - Fortul Adelaide din Port Louis, numit după regina Adelaide, soția regelui William al IV-lea al Angliei fortul este locul ideal pentru a admira panorama orașului Port Louis. A fost construit în anul 1834, pe dealul Petit Montagne, pe ruinele unei vechi fortificații ale coloniei franceze. Scopul fortului a fost pentru apărare în caz de invazie străină. Construcția citadelei s-a finalizat după 6 ani, în 1840. Fortul a fost una dintre cele 4 structuri de apărare, însă astăzi este singura mărturie cu privire la războaiele ce au avut loc.
  - Teatrul Municipal din Port Louis, construit la începutul secolului al XIX-lea, este cel mai vechi teatru din zona Oceanului Indian, are o capacitate de 600 de persoane, repartizată pe 3 nivele și un interior cu detalii arhitecturale deosebite. Pentru a admira interiorul teatrului dar și pentru a participa la o piesă de teatru sau concert trebuie să vă luați bilet, deoarece cu siguranță veți avea parte de ceva minunat.
  - Moscheea Jummah din Port Louis, datează de la mijlocul secolului al XIX-lea, fiind cel mai mare lăcaș de cult islamic de pe insulă. Funcționează fără ajutor din partea autorităților locale, ei se sponsorizează prin ajutorul turiștilor numeroși, dar și magazinul aflat la parter. Arhitectura beneficiază de o combinație fermecătoare a arhitecturii indiene, creole și islamice.
  - Altarul Pere Laval din Port Louis, Jacques Desire Laval a fost preot catolic misionar, despre care se spune că a convertit la creștinism peste 67.000 de oameni din Mauritius, în timpul perioadei sale petrecute aici. Altarul este asociat cu multe miracole, mulți pelerini care aparțin multor orientări religioase, vin sa îi viziteze sarcofagul, atingând efigia din ipsos colorat amplasată  în partea superioară, crezand că aceasta are puteri miraculoase. În 1989, Papa Ioan Paul al II-lea a vizitat mormântul, atunci aflându-se 100.000 de persoane în Port Louis. Astăzi, Parintele Lavel este o figură populară pentru toate religiile existente în Mauritius.Ce să faci
   
     În Mauritius puteți admira un răsărit de soare colorat din partea de sus a unui sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, snorkel în jurul unei insule deșert, bucurați-vă de o seară liniștită în spa-ul de clasă mondială și cinați pe o plajă romantică în aceeași zi. Acest lucru ar părea prea mult pentru o singură zi, dar acesta este ritmul pe care trebuie să-l păstrați dacă într-adevăr doriți să vă bucurați de ceea ce Mauritius are de oferit. Mai jos veți vedea o listă cu cele mai interesante lucruri de făcut în Mauritius :
- Skydive
- Parașutism
- Surfing
- Călătoriți cu elicopterul
- Plimbați-vă cu un leu
- Echitație
- Înotați cu delfinii
- Scufundări
- Snorkelling
- Drumeții montane
- Street Food 
- Viață de noapte
- Shopping
- Degustare de rom


Gastronomie 

      Exotica gastronomie mauritiană se remarcă printr-o combinaţie de trăsături specifice ale bucătăriei ţărilor de origine ale emigranţilor şi coloniştilor care s-au stabilit pe insulă de-a lungul timpului. Aceştia au adus cu sine nu numai cultura şi religia popoarelor lor, ci şi obiceiurile privind alimentaţia şi diverse reţete de mâncăruri din ţările de origine. Bucătăria insulei Mauritius conţine elemente ale gastronomiei indiene, chineze, africane, europene şi asiatice. Poziţia geografică şi clima fac ca şi mâncarurile locale să conţină mai ales peşte proaspăt prins, fructe de mare, fructe exotice şi diverse soiuri de mirodenii. La prima vedere, bucătăria mauritiană pare a se asemăna foarte mult cu cele ale altor ţări tropicale, dar în realitate nu este deloc aşa. Fiecare dintre aceste ţări îşi are propriile ingrediente şi combinaţiile de mâncăruri specifice. Gastronomia mauritiană vă va uimi prin combinaţiile neaşteptate de alimente şi prin gustul minunat al mâncărurilor preparate din cele mai bune produse ale culturilor agricole locale. 
Cel mai des utilizat ingredient îl constituie excelentele roşii cultivate pe insulă, al căror gust este incredibil de dulce şi de plăcut. Bucătarii locali le folosesc mai ales la colorarea diferitelor sosuri. De asemenea, veţi recunoaşte adesea şi gustul de usturoi sau ceapă, foarte apreciate pe insulă. Vă va surprinde, poate, folosirea în cantităţi mari a ghimbirului, care conferă mâncării o aromă minunată. Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.