Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Three Corners Sea Beach

de la
1175 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Complexul Three Corners Sea Beach se confruntă direct cu Marea Roșie, cu o locație mare pe plajă din Marsa Alam. Acesta are o piscină mare în aer liber și o sală de gimnastică bine echipată. Hotelul oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Camerele de la Sea Beach Resort oferă mobilier modern și dotări up-to-date, cum ar fi aer condiționat și un televizor. Toate au balcoane sau terase și includ băi private.

Complexul Three Corners Sea Beach oferă o tematică de tip bufet pentru bucătăria internațională, de două ori pe săptămână.

Oaspeții se pot bucura de excursii subacvatice sau se pot aventura în interior pentru a descoperi Minele de Smarald și Templul Khanais. Aeroportul Internațional Marsa Alam este situat la mai puțin de 5 minute de mers cu mașina de The Three Corners Sea Beach Resort. Hotelul oferă servicii de taxi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.