Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSEE ROYAL GARDEN 4 *


Descriere

Situat la 152 km de aeroportul din Hurghada, la 20 km de centrul statiunii El Quseir, pe malul marii. Construit in anul 2005.& Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele (Suite, Family Room) si 2 bungalow-uri (standard room) cu 1, 2 nivele. In total sunt disponibile 273 de camere: - 257 standard room (Sea Side/Pool/Garden View, max. 2+2 pers., 25-30 m2); - Family Room si Suite. In hotel sunt 3 camere pentru persoane cu dizabilitati si connected room. Se accepta plata cu card de credit: Visa, MasterCard. Cazare cu animale de companie: nu se accepta. Telefon: (002 065) 339 00 21–23 Fax: (002 065) 339 00 20 Internet: www.penseeroyalgarden.comCamera hotelbaie cu dus sau cada foehn (in camera sau receptie, gratuit) mini-bar seif (la receptie sau in camera, gratuit) aer conditionat individual ceainic electric fier de calcat (la solicitare - contra cost) televizor balcon sau terasa pardoseala – gresie curatenie in camera –&zilnic schimbarea lenjeriei –&de 2 ori pe saptamanaSpatiu exterior3 restaurante (1 cu incalzire in perioada de iarna) 4 baruri 3 piscine exterioare (1 cu incalzire pe timp de iarna) piscina interioara (Health Club, cu incalzire pe timp de iarna) sala conferinte (capacitate 150 persoane, contra cost)& spalatorie (contra cost) curatatorie chimica (contra cost) medic la cerere (contra cost) parcare (gratuit) coafor (contra cost) internet - cafe (contra cost) bancomat autobuz pana la El Quseir (contra cost) comanda taxi magazineRelaxare si sportGratuit sala fitness tenis de masa teren tenis (nocturna contra cost) bocce darts aerobic aqua-aerobic polo pe apa volei pe plaja biliard fotbal de masa mini-fotbal & & Contra cost sauna jacuzzi baie cu aburi masaj inchiriere echipament de tenis diving plimbari pe cai si camilePentru copiisectiune pentru copii in piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna) loc de joaca scaunele in restaurante miniclub (4-11 ani) baby cot (la cerere, la receptie, contra cost)PlajaProprie (adancime la 15 m), nisip, corali, ponton. Se recomanda incaltaminte speciala. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit.Comentariul nostruHotelul dispune de un centru diving destul de bun. Recomandat familiilor si amatorilor de diving.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Minibar
Uscator de par
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Seif
Fitness
Sala de conferinta
Cafenea
Biliard
Tenis
Tenis de masa
Acces la internet
Loc de joaca
Spa
Lobby
Familie cu copii
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Program de comedie
Divertisment pentru copii
Distanta pana la plaja
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Toaleta
Oferte de TOP
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Aquapark in hotel
Optiuni cumparare
Hotel chiar langa plaja
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Cada
Hotel pe plaja
Camera de joaca pentru copii
Reprezentatie locala
Facilitati sanitare
Frigider
Aer conditionat individual
Scufundari
Fotbal
Volei
Baie cu aburi
Piscine incalzite
Acces fara bariere
Animalele de companie sunt permise la cerere
Piscină
Saună
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.