Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMENCO BEACH & RESORT EL QUSEIR


Descriere

Descriere: Flamenco Beach si Flamenco Resort sunt doua resorturi moderne care ofera oaspetilor 310 camere spatioase si confortabile. Resorturile sunt situate pe malul Marii Rosii flancate de muntii si ape turcoaz.

Localizare: La 65 km fata de aeroportul Marsa Alam (45 minute) si la 6 km de orasul El Quseir, unde se poate ajunge cu shuttle bus de la hotel.

Plaja: Proprie, recif de corali, ponton. Se recomanda incaltaminte speciala. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape se ofera gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape se ofera gratuit.

Dotari camere: Fiecare camera are balcon sau terasa, aer conditionat, televizor, mini frigider, seif, telefon, uscator de par.

Facilitati hotel: Receptie deschisa nonstop, bancomat, camera de bagaje, schimb valutar, birou de turism, bar, mic dejun in camera, bar la piscina, restaurant a la carte, restaurant buffet, snack bar, pranz la pachet, meniu pentru copii, room service, acces imediat la plaja, gradina, spalatorie, WiFi contra cost, parcare gratuita, magazin de suveniruri/cadouri, magazine, lift, seif, camere pentru nefumatori, babysitting/servicii pentru copii, jocuri si puzzle-uri, echipament de joaca pentru exterior, zona de plaja privata, acces imediat la plaj, terasa la soare, gradina, piscina in aer liber, cada cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, sala de fitness, masaj, club pentru copii, animatori, divertisment de seara, snorkelling, teren de tenis, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, ciclism, scufundari, inchirieri biciclete contra cost.

Pagina web: http://flamencohotels.com/

Clasificare oficiala: 4 stele

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.