Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sentido Sea Star

de la
1799 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.09.2024 - 15.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat într-o zonă liniștită din Icmeler, Hotelul Sea Star de la malul mării oferă grădină, piscină interioară și piscină în aer liber cu umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Acest hotel destinat doar adulților are, de asemenea, o zonă privată de plajă. Oaspeții au la dispoziție facilități de tenis de masă și un centru de fitness.

Decorate elegant, toate camerele hotelului au TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar, fierbător electric, aer condiționat și balcon. Băile private includ duș, precum și uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la mare și la munte.

Sauna, centrul spa și baia turcească sunt disponibile la un cost suplimentar. Se oferă un serviciu de închirieri biciclete. Serviciile de spălătorie și de călcătorie sunt disponibile la un cost suplimentar.

Serviciile ultra all-inclusive includ zilnic micul dejun, prânzul și cina. Oaspeții pot savura la barul hotelului o varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice. De asemenea, se oferă mâncare și băutură pe tot parcursul zilei.

Centrul orașului Icmeler este situat la 1,5 km, iar centrul orașului Marmaris se află la 6 km. La câțiva pași există mijloace de transport în comun. Aeroportul Dalaman este situat la 101 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Saună
seif in camera
Piscina interioara
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.