Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORSMARIS BOUTIQUE

de la
1006  867 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

HOTEL: El hotel es un buen lugar para descansar y cuenta con 4 plantas y 26 habitaciones, recepción 24 horas, aire acondicionado, cambio de divisa, salón de TV, conexión a Internet, parque infantil, cafetería, bar, restaurante, servicio de lavandería y aparcamiento. SITUACIÓN: El hotel se encuentra en la playa, a 3~5 km del centro de Marmaris y a 100 m de tiendas, bares y restaurantes. Justo de lante del hotel hay una parada de autobús y el aeropuerto de Dalaman está a 90 km. HABITACIÓN: Las habitaciones cuentan con cuarto de baño con secador de pelo, cama doble, calefacción central y aire acondicionado, teléfono de línea directa, TV vía satélite/por cable, minibar, caja fuerte de alquiler, balcón o terraza. INSTALACIONES: El complejo dispone de una piscina con zona infantil, con tumbonas, sombrillas y un bar. MÉTODOS DE PAGO: Se aceptan Mastercard y Visa. OTRAS: Se puede reservar alojamiento más desayuno. Tanto al mediodía como a la hora de cenar, puede elegir a la carta o un menú.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

High chairs
Disco/Nightclub
Dining room
TV room
Smoking area in the restaurant
Set-menu dinner
Set-menu lunch
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Year of the last refurbishment
Deckchair
Sandy beach
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Laundry service
Safe
Carpetted
TV
Mastercard
Garden
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Change machine
Internet access
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.