Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D MARIS BAY


Descriere

Recent construit, D Maris Bay este situat într-un golf liniștit, înconjurat de păduri de pini și munți. Hotelul oferă piscine în aer liber şi interioare, un centru spa şi 5 plaje private cu steag albastru în peninsula Datca. Având decor contemporan, camerele de lux de la D Maris Bay sunt dotate cu aer condiționat, TV LED și WiFi gratuit. Toate camerele au balcon privat şi vedere la Marea Egee. Opţiunile de luat masa includ restaurante à la carte şi tip bufet. Puteţi să savuraţi mâncăruri selectate din bucătăria turcească şi internaţională în timp ce admiraţi vederea la mare. O varietate de băuturi sunt disponibile la bar. Hotelul are şi un centru de fitness bine echipat. După un antrenament, de asemenea, şi sauna pentru relaxare. Hotelul oferă transfer gratuit la plajele proprii în timpul zilei. Hotelul are şi un heliport. Aeroportul Dalaman se găsește la mai puțin de 120 km. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Hisarönü! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
club pentru copii
Saună
Piscina interioara
Bar
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.