Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB VIVA

de la
1100  1055 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.09.2024 - 15.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Viva Club este un hotel recent construit care oferă spaţii de cazare liniştite într-o zonă rezidenţială din Marmaris, la 2 km de centrul oraşului. Acesta oferă o piscină în aer liber, o sală de fitness bine utilată şi masaje terapeutice.

Camerele moderne ale hotelului Club Viva se deschid în balcoane private şi includ televizoare cu ecran plat şi canale prin satelit. De asemenea, băile private cu cabine de duş sunt standard.

La restaurantul hotelului, oaspeţii pot savura specialităţi turceşti de renume, preparate cu ingrediente de sezon. La barul din hol sunt servite băuturi răcoritoare şi băuturi spirtoase locale, iar accesul la Wi-Fi este gratuit în toate zonele publice.

Printre atracţiile renumite din zonă se numără Castelul Marmaris şi animata Plajă Marmaris, situate la mai puţin de 10 minute cu maşina de hotelul Viva Club. În incintă este disponibilă gratuit o parcare privată.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ping Pong
Aparthotel
A la carte lunch
Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Safe
Beach
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Balcony
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.