Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Almena este situat în Marmaris, la doar câțiva pași de plaja publică. Oferă o piscină în aer liber și un centru spa cu saună, cadă cu hidromasaj, hamam și facilități de masaj. În toate zonele este disponibil WiFi gratuit. La check-in, oaspeții primesc din partea casei o băutură nealcoolică.

Camerele Hotelului Almena au podea cu parchet, aer condiționat, TV prin satelit, minibar și balcon. Toate includ o cutie de valori. Băile private sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

În fiecare zi se servește un bufet de mic dejun. Pentru alte mese, oaspeții au la dispoziție un restaurant à la carte cu bar în stil american. În sezonul de vârf se organizează spectacole de muzică live și activități de divertisment. În zona înconjurătoare se găsesc și alte localuri unde puteți lua masa.

Personalul este disponibil nonstop. Aeroportul Dalaman se află la 96 km de proprietate, iar oaspeții pot beneficia contra unui cost suplimentar de un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Web: hotelalmena.com


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
TV
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Bar
Piscina pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.