Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pergola Club & Spa


Descriere

Hotelul Pergola este situat într-o pitorească zonă rezidențială, foarte aproape de centrul stațiunii Mellieha.Pergola oferă, datorită poziției sale, o panoramă superbă atât asupra numeroaselor văi ale Melliehăi, dar și asupra celei mai mari plaje cu nisip din Malta și a insulelor surori – Comino și Gozo. Este recomandat pentru cei care își doresc un sejur relaxant, departe de zgomotul orașului.Localizare
Hotelul Pergola ocupa prima pozitie in pitoreasca statiune Mellieha, situata in nord-vestul Maltei. Centrele comerciale, magazinele, bancile, restaurantele si barurile sunt situate in imediata apropiere a hotelului, iar la aproximativ 15 minute de mers pe jos se afla cea mai mare plaja cu nisip a Maltei.

Facilitati camere
Camerele sunt mobilate la standard inalte si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV, telefon, radio, frigo-bar, uscator de par, seif (contra cost). Toate camerele dispun de balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Receptie 24h, parcare subterana, lounge bar, bar piscina, snack bar, restaurant, sala de jocuri, sala de fitness, centrul de sanatate si relaxare “Da Vinci”, doua piscine exterioare, o piscina pentru copii inconjurata de terase, piscina interioara incalzita.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Paid parking
Laundry
Uncovered swimming pool
Airport
Telephone
City centre
Hairdresser
Covered swimming pool
Radio
TV
Safe
Lift
Beach
Gymnasium
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.