Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Riviera Hotel and Spa


Descriere

LOCALIZARE

Labranda Riviera Hotel & Spa 4* este localiat intr-una din cele mai bine conservate zone din norul Maltei, cu vedere spre Golful Marfa. Aeroportul International Malta este la aproximativ 30 km distanta.

FACILITATI

Piscina: Doua piscine la exterior si una in interior, toate cu apa de mare. Sezlonguri, parasolare si prosoape.
Elysium Spa: masaje si tratamene faciale sic corporal thalasso, sauna, sala de fitness
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive, spectacole, petreceri, concursuri si muzica live. Tenis de masa, darts si activitati si sporturi acvatice.
Sali de evenimente si confernite

RESTAURANT

Restaurante: The Cafe, Mirasol Restaurant, Osteria Tropea Restaurant (Specific Italian), Byblos Lebanese Restaurant, Hol Beach Club
Baruri: The Lobby Lounge Bar, The Comino Sunset Bar, The Look Out Bar, Veduta Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, minibar, seif, fierbator ceai/cafea, baie dotata cu dus si uscator.

STANDARD TWIN ROOM WITH BALCONY AND LAND/POOL/PARTIAL SEA VIEW (24.4 m2) - capacitate maxima 3 persoane
FAMILY ROOM WITH BALCONY AND LAND VIEW (44 m2) - capacitate maxima 4 persoane.
SUPERIOR TWIN ROOM WITH BALCONY/TERRACE AND SEA VIEW (28 m2) - capacitate maxima 3 persoane
JUNIOR SUITE WITH TERRACE AND SEA VIEW (34 m2) - capacitate maxima 4 persoane

Malta Eco Tax - se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.