Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Maria Isabel

   Palma De Mallorcaall Locations, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2492  2243 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati camere
Cele 132 de camere sunt modern, frumos decorate si dotate cu baie proprie cu cabina de dus,Tv-satelit, aer conditionat, telefon cu apelare directa, incalzire centralizata, seif, baie completa, terasa si vederea la mare ( majoritatea camerelor).

Facilitati hotel
Hotelul ofera servicii de calitate si un personal ospitalier care vor raspunde nevoilor clientilor cu promptitudine, asigurand astfel o vacanta de neuitat. Oaspetii se vor putea bucura de saloanele spatioase, terase si gradini, receptie, 3 lifturi, salon Tv, rent a car/rent a bike, exchange si sauna, camera pentru bagaje, restaurant cu meniuri vegetariene si internationale, snack-bar, show culinar, conexiune la internet, spalatorie, asistenta medicala, aer conditionat, lift, parcare.

Piscina
Piscina interioara, piscina exterioara, bar, snack-bar, terasa cu sezlonguri si umbrele.

Sport si agrement
Camera de jocuri; nu foarte departe de hotel, puteti gasi facilitati pentru tenis si mini-golf, sala de jocuri (biliard , ping-pong), sau calarie. Atractie turistica majora pentru vizitatori este plaja de nisip echipata cu umbrele si sezlonguri.

Localizare
Hotelul este situat la 250 m de plaja, in districtul Las Maravillas, la 8 km de orasul Palma, la 3 km de aeroport si la doar cativa pasi de centrul comercial.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Buffet Restaurant
Turkish baths
Smoking area
Swimming pool
Free WiFi connection
Single rooms
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Year of the last refurbishment
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
Year of construction
Buffet breakfast
Public transport
Beach
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Free parking
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.