Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Gran Playa -Only Adults

de la
1821  1548 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

THB Gran Playa - Only Adult 4* este o locatie hoteliera accesibila in nordul insulei Mallorca, situata la doar 3 minute de plajele din Ca'n Picafort, Ofera oaspetilor sai numeroase facilitati pentru o sedere cat mai confortabila pe toata durata vacantelor. Facilitati camere
Toate camerele hotelului THB Gran Playa sunt spatioase si luminoase, oferind aer conditionat, acces gratuit la wifi, Tv prin cablu, terase private cu masa si scaune, vedere la mare sau la terasele amenajate.

Facilitati hotel
THB Gran Playa - Adults Only 4* este o locatie hoteliera destul de complexa, ce ofera facilitati variate pentru un confort optim si relaxarea dorita pe toata perioada vacantelor: piscina in aer liber, terase si gradini amenajate, spa & centru wellness (baie turceasca, jacuzzi, masaj, sauna), sala de fitness, divertisment pentru seara, inchirieri biciclete, tenis de masa, restaurant cu servire bufet, snack bar, bar, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie 24h, spalatorie, lounge cu Tv, transfer aeroport, zona pentru nefumatori, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, seif, lift, facilitati persoane cu mobilitate redusa, ziare.

Localizare
THB Gran Playa - Adults Only 4* este situat la doar 2 minute de plajele din Ca'n Picafort in nordul insulei Mallorca. Centrul statiunii Ca'n Picafort este la doar cateva minute de mers, iar statia de autobuz aflata la 1 minut de complexul hotelier ofera curse regulate catre orasul Palma de Mallorca. Parcul Natural Albufera se afla la aproximativ 1 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Buffet Restaurant
Adapted for people with reduced mobility
Turkish baths
Spa and wellness centre
Smoking area
Free WiFi connection
Outdoor swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Laundry service
Buffet breakfast
Beach
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Safe
Gymnasium
Total number of rooms
Bathroom
Children\'s club
Golf Course
Swimming pool
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Covered swimming pool
Year of construction
Entertainment
Apartments
Public transport
Number of flats (main building)
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.