Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEASUN ANIRAM

   Palma De Mallorcaall Locations, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2339  2268 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Seasun Aniram este situat în Playa de Palma şi oferă o piscină sezonieră în aer liber, un bar şi vedere la mare. Printre diversele facilități disponibile se numără un restaurant, o recepție cu program non-stop, room-service și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Proprietatea este de nefumători și se află la 500 de metri de Acvariul din Palma. Unitățile de cazare ale hotelului au TV cu ecran plat. Toate camerele Hotelului Seasun Aniram au aer condiționat şi baie privată. Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet. Hotelul Seasun Aniram are o terasă. Plaja Playa de Palma se află la 1,5 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 4,2 km de Hotelul Seasun Aniram.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.