Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLAYA DE PALMA SUITES & SPA

de la
2701  2296 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Drinks & Food
Turistii pot beneficia de servicii de alimentatie in cadrul unui bufet restaurant unde se pot servi atat feluri de mancare cu specific local cat si international. Hotelul are o pozitie apropiata de restaurante, baruri si cluburi.

Localizare
Playa de Palma Suites & SPA este situat pe coasta de sud-vest a insulei baleare Palma de Mallorca in statiunea S’Arenal. Unitatea de cazare se afla la o distanta de doar 300 m de cea mai apropiata statie de autobuz, 500 m de plaja Palma, 3,3 km de Palma Aquarium si la 9 km de Aeroportul Palma de Mallorca.

Sport & Divertisment
Unitatea de cazare ofera pentru destinderea si relaxarea turistilor 2 piscine, piscina pentru copii, teren mini golf, 4 terenuri tenis si servicii SPA gratuite (sala fitness, gimnastica, baie turceasca, masaj, servicii infrumusetare). Se pot inchiria biciclete pentru turistii care vor sa se plimbe pe zona de faleza a plajei Palma.

Site web: www.grupotel.com

Observatii:
Toate camerele sunt SUITE formate din dormitor cu pat dublu iar separat living room cu canapea si chicineta utilata complet !

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.