Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nautic

de la
1969  1732 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.07.2024 - 20.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în faţa mării, vizavi de Clubul Nautic Can Pastilla, acest hotel modern şi minimalist are un spa şi o piscină în aer liber. Nautic Hotel & Spa este în apropiere de magazine, restaurante şi baruri. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Nautic Hotel & Spa este amplasat lângă plajă, într-un oraş mic situat chiar în afara capitalei Palma a insulei Mallorca şi la doar 2 km de aeroport.

Facilitati Hotel

Restaurantul hotelului serveşte preparate mediteraneene şi internaţionale delicioase. Hotelul este bine echipat pentru a susţine organizarea unor evenimente de afaceri şi întâlniri. Are un spa şi o piscină în aer liber.

Facilitati Camere

Toate cele 139 de camera ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, Tv cu programe prin satelit, seif, baie , uscator de par si telefon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
Restaurant
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.