Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL CID

de la
2294  2087 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Distanta fata de plaja: Hotelul se afla pe plaja, la 5 km de aeroport si la 7 Km de faimosul aquapark Aqualand. Plaja este decorata cu distinctia 'Blue Flag' pentru nisipul fin si accesul persoanelor cu dizabilitati.

Capacitate: 222 de camere

Facilitati Hotel: Hotelul dispune de piscina pentru adulti si copii cu terasa, sezlonguri si umbrelute, piscina ' Molino' cu un original bar in forma unei mori de vant ce functioneaza intre orele 11:00 18:00 si terasa cu sezlonguri si umbrelute, restaurant, bar cu terasa si TV, deschis de la 09:00 la 01:00, acces internet wireless gratuit in zonele publice ale hotelului, programe de animatie ( de 4 /5 ori pe saptamana ), centru SPA cu piscina incalzita ( in lunile martie, aprilie, octombrie ), sauna, hammam, sala de fitness, masaj, parcare ( gratuita pentru turistii hotelului ), teren de tennis ( gratuit penttru turistii hotelului, vara este disponibil pana la ora 20:00 si iarna pana la ora 17:00 , rachetele si mingiile se ridica de la receptie), biliard ( contra cost ), sporturi acvatice, sala de conferinta ( capacitate de 70 persoane ).

Facilitati camere: toate camerele sunt cu vedere laterala / directa la mare si dispun de: telefon, TV prin satelit, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, balcon spatios, mini frigider, seif, acces gratuit la internet wireless. Suitele dispun de 3 balcoane cu vedere la mare si living. Hotelul dispune si de 6 camere pentru persoane cu dizabilitati.


http://www.thbhotels.com/en/hotel-el-cid-playa-palma/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.