Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Costa Verde

de la
1719  1547 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

ceastă proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Hotelul Blue Sea Costa Verde se află la 10 minute de mers pe jos de plaja Arenal, în localitatea Arenal de pe insula Mallorca. Această proprietate oferă o piscină, precum și acces gratuit la conexiunea WiFi în zona recepției.

Camerele au aer condiționat, TV prin satelit, ventilator și balcon. Includ o baie privată dotată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. La un cost suplimentar se poate face check-out târziu. Accesul la conexiunea WiFi în camere este disponibil la un cost suplimentar. Oaspeților le poate fi oferit un seif pentru care se percepe un cost suplimentar.

Restaurantul hotelului oferă mic dejun, prânz și cină de tip bufet. Proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program nonstop, servicii de schimb valutar, precum şi grădină și terasă comune. Proprietatea include un loc de joacă pentru copii și o terasă la soare.

Hotelul Blue Sea Costa Verde se află la 300 de metri de un centru comercial și la 100 de metri de o stație de autobuz. În El Arenal sunt numeroase magazine și localuri de noapte. Aeroportul este situat la 8 km, iar în Palma de Mallorca se poate ajunge cu mașina în 10 minute.


Website: www.blueseahotels.com/es/hoteles/espana/mallorca/el-arenal/hotel-costa-verde


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Night entertainment
Children\'s club
Billiards
Solarium
Snack-bar
Buffet Restaurant
Ping Pong
Swimming pool
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
· Outdoor swimming pool (seasonal)
WC
Tourist information
Free bathroom amenities
Fan
Luggage storage
Wake-up service
Telephone
WiFi connection
TV room
Outdoor swimming pool
Darts
Laundry service
Bathtub
Entertainment
Satellite TV channels
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
24 hour reception service
Rent a bike
Car Hire Service
Change machine
Buffet breakfast
Photocopier
Internet access
Games area
Air-conditioning
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.