Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Playa


Descriere

Hotelul Bella Playa 4* este un complex hotelier spatios, cu gradini si terase unde oaspetii vor putea admira arhitectura si elementele de decor specific mediteraneene spaniole, amplasat la 250 de metri de nisipul fin de pe plaja Cala Agulla. Ofera oaspetilor sai o serie de activitati relaxante si energizante. Activitati/Divertisment
Pentru relaxare, hotelul pune la dispozitia oaspetilor centrul wellness, sala de fitness si sala de lectura. La acest hotel oaspetii vor gasi piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii. Turistii pot alege să îşi petreacă ziua la soare, lângă piscina în aer liber a hotelului, sau pe plaja superbă din apropiere. Pentru o zi mai activă, oaspeţii pot lua parte la plimbările cu ghid, organizate de hotel, sau pot juca tenis pe terenul hotelului.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere single, duble, triple, camere de familie, interconectate sau camere accesibile pentru persoanele cu dizabilitati. Acestea sunt confortabile, luminoase si modern amenajate si mobilate. Camerele hotelului au facilitati precum baie proprie, uscator de par, aer conditionat, incalzire centralizata, seif, minibar, radio, TV prin satelit, telefon, ceas desteptator, internet wireless gratuit.

Facilitati hotel
Facilitatile generale ale hotelului includ receptie 24h, restaurant tip bufet, snack bar, terasa la soare, gradina, piscină interioară (deschisă tot anul), piscină în aer liber, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa și centru de wellness, solar, sală de fitness, saună, conexiune la internet wireless gratuit, camera pentru bagaje, parcare, camera de relaxare, asistenta medicala. Pe langa aceste facilitati, hotelul include si urmatoarele servicii si dotari, precum: birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcătorie, curăţătorie chimică, spălătorie, business centre, săli de conferinţă şi petreceri, exclusiv pentru adulţi, lounge/cameră cu TV comună, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, închirieri auto, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service. Hotelul oferă gratuit clienților noștri cu un program săptămânal de plimbări cu ghid.

Localizare
Hotelul Bella Playa este situat la 5 minute de mers pe jos față de plajă. Situat la doar 250 de metri de Plaja Cala Agulla cu nisip fin. Distanta de la hotel pana la Aeroportul Palma de Mallorca este de 65 de km, iar pana la Aeroportul Menorca aproximativ 67 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele, dupa cum urmeaza: Cala de S'Aguila Beach (800 m), Torta Beach (4,9 km), Pula Golf (10,3 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Swimming pool views
Golf course (less than 3 km away)
Billiards
Indoor swimming pool (all year)
Snack-bar
WiFi throughout the accommodation
Buffet Restaurant
Hiking
Bath robe
Bath or Shower
Ping Pong
Adapted for people with reduced mobility
Hydromassage bath
Turkish baths
Events / banquets rooms
Dry-cleaning service
Ironing service
Spa and wellness centre
Sauna
Business centre
Swimming pool
Heating
Free WiFi connection
Terrace/ Solarium
WC
Tourist information
Airport transfer (for a fee)
Wardrobe
Free bathroom amenities
Desk
Newspapers
Wake-up service
Telephone
WiFi connection
Flatscreen TV
Games room
Outdoor swimming pool
Parking
Covered swimming pool
Laundry service
Bathtub
Radio
TV
Mini golf
Entertainment
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Rent a bike
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Buffet breakfast
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Tennis court
Games area
Air-conditioning
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.