Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE COLLECTION PALACE DE MURO


Descriere

Hotelul este un resort modern pentru familii, situat in Playa de Muro, cu acces direct la plaja si aflat la numai 5 km de Alcudia, ceea ce il face alegerea perfecta pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta pe plaja. Hotelul ofera transfer gratuit in Port de Alcudia intre 1 mai si 30 septembrie. Resortul imbina frumusetea naturala a pesiajului cu facilitatile si serviciile de prima clasa in atmosfera animata din nordul insulei Mallorca. Pentru hotelurile din zona Alcudia, transferul se face cu un minibusWebsite
http://www.belivehotels.com/hotel/EN/ficha_hotel/grand_palace_muro

Spa & Wellness
Centrul SPA are piscina interioara, 2 saune, jacuzzi, baie de aburi, tratamente ayurveda si alte tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet (08:00-11:00) sau demipensiune (cina bufet, 18:30-21:30) in restaurantul principal. Hotelul mai are un restaurant A la carte (18:30-22:00), un bar principal (11:00-24:00), un snack bar langa piscina (13:00-16:00).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara, piscina interioara, aerobic, aquagym, sah, sporturi nautice pe plaja (contra cost: caiac, paddle surf), biliard, tenis de masa, inchiriere biciclete, animatie, programe de divertisment seara, centru fitness, centru Spa, sala de lectura, sala TV.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, pe plaja Playa de Muro. Parcul S’Albufera este la 500 m de hotel, aeroportul este la cca 60 km, iar portul orasului Alcudia este la cca 11km – se asigura transfer gratuit intre 1 mai si 30 septembrie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Children\'s club
Transfer service (free)
Buffet Restaurant
Adapted for people with reduced mobility
Turkish baths
Events / banquets rooms
Spa and wellness centre
Swimming pool
Free WiFi connection
Outdoor swimming pool
Non-smoking area in the restaurant
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Central heating
Covered swimming pool
Laundry service
Safe
Suites
Year of construction
Buffet breakfast
Entertainment
Public transport
Beach
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Car Hire Service
Free parking
Gymnasium
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.