Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Island (Kaafu Atoll)


Descriere

Paradise Island Resort & Spa oferă vile și bungalouri private pe o insulă idilică din Oceanul Indian. Complexul are o piscină în aer liber, 4 restaurante și un centru spa.

Unitățile de cazare au aer condiționat, podea din gresie și terasă privată cu vedere deosebită la ocean. Dotările includ TV prin satelit, seif și frigider. Este disponibil şi un aparat de ceai/cafea.

Paradise Island Resort & Spa este la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Serviciul de transfer obligatoriu pus la dispoziţie de complex este la un cost suplimentar, care va fi plătit la sosire.

Complexul are un centru de fitness și terenuri de tenis. Sunt disponibile echipamente de scufundări și snorkelling. Complexul oferă un birou de turism.

Restaurantele complexului servesc mâncăruri din diverse bucătării, inclusiv din cea italiană și japoneză. Băuturi pot fi savurate la Beach Bar şi la Karaoke Bar. Barul Paradise oferă formații de muzică live, un DJ și un ring de dans.

Web: www.paradise-island.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Bungalows
Catamaran
All Inclusive
Games room
TV room
Medical service
Buffet lunch
Windsurfing
Canoes
Sailing
Hydromassage bath
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Railway station
Sandy beach
Diving
Basketball
Waterskiing
Water aerobics
Aerobics
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
King size bed
Radio
TV
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Full-board
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
American Express
Satellite/cable TV
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Change machine
Gymnasium
Internet access
Shops
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.