Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fun Island Resort (Guraidho)


Descriere

Complexul Fun Island Resort este situat în atolul Male Sud, la 45 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male. Oferă 2 opțiuni de luat masa și camere cu balcon privat la prețuri accesibile, amplasate pe plaja cu nisip alb. Complexul pune la dispoziţie un transfer obligatoriu, taxa urmând să fie plătită pe loc la sosire.

Camerele de la Island Fun Resort oferă interioare spațioase și vedere la ocean sau la atoli. Acestea includ zonă de relaxare amplă și baie proprie cu duș cu apă caldă și articole de toaletă.

Oaspeții pot juca volei pe plajă sau pot practica sporturi nautice cum ar fi windsurfing și canotaj. De asemenea, oaspeţii pot face scufundări și snorkeling.

Complexul include un centru de fitness și oferă tratamente corporale și masaje la centrul spa. La bar este disponibil Wi-Fi gratuit.

Restaurantul Farivalhu servește mic dejun tip bufet. Aveţi la dispoziţie alte opțiuni de luat masa la cafeneaua Envashi, care servește o selecție largă de mâncăruri și băuturi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
receptie 24/7
Sala de fitness
Restaurant
centru spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.