Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Embudu Village

   South Male Atoll, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3412  3362 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate se află pe Atolul South Male, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Velana. Această insulă privată cu frumuseţi naturale are o lungime de 3 km, putând fi străbătută de la un capăt la altul în aproximativ 5 minute de mers pe jos.

Având o frumoasă plajă cu nisip alb, insula însăşi este un refugiu natural idilic, cu vegetaţie luxuriantă tropicală şi plaje albe de opal. Hotelul oferă camere frumoase şi confortabile, printre care se numără bungalouri pe plajă şi vile deasupra apei.

Embudu este renumit pentru reciful său uimitor şi pentru locuri spectaculoase de scufundări de renume mondial, dintre care 35 dintre ele se află în imediata vecinătate. În acest recif trăiesc pisici de mare, rechini, ţestoase, ţipari şi multe alte vietăţi uimitoare.

Cu unii dintre cei mai experimentaţi instructori de scufundări din domeniu, Diverland - Embudu oferă o gamă largă de cursuri de scufundări, de la cele adresate începătorilor până la cele pentru avansaţi. Fie că sunteţi un scafandru profesionist, fie sunteţi un amator, veţi fi pe mâini bune în scunudările alături de profesioniştii Diverland.

Oaspeţii au la dispoziţie şi o varietate de excursii captivante.

Serena Spa - un concern internaţional de wellness la Embudu oferă o gamă largă de masaje şi pachete de întinerire pentru cei care îşi doresc o vacanţă mai relaxantă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Minibar
Uscator de par
Seif
Darts
Biliard
Tenis de masa
Badminton
Spa
Windsurfing
Lobby
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Mini Supermarket
Bar/Baruri
Telefon cu apelare directa
Balcon/terasa
Masaje
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Biblioteca
Wellness
Cazare la mare
Hotel chiar langa plaja
Hotel pe plaja
Facilitati sanitare
Climatizare
Scufundari
Cazare exotica
Trupa live
Catamaran
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.