Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bandos Island Resort& Spa (Bandos Island)

de la
3154 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.07.2024 - 02.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Bandos Maldives oferă camere spaţioase, cu balcon cu vedere la grădină sau la plajă. Proprietatea are un centru de sporturi acvatice şi o şcoală de scufundări. Hotelul are mai multe restaurante, unde oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit. Personalul poate conversa în engleză, franceză și mandarină.

Complexul Bandos se bucură de o poziţie ideală pe Insula Bandos, la numai 10 minute cu barca de Aeroportul Internaţional Malé.

Camerele şi vilele complexului Bandos sunt amplasate într-un cadru natural minunat, unele având acoperiş înalt din stuf sau decor cu elemente din lemn. Unitățile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale CCTV, aparat de ceai/cafea și minibar. Unele au living separat sau cadă cu hidromasaj în aer liber.

Complexul are o piscină cu bar la care se ajunge înot, precum şi un centru spa, care oferă masaj și tratamente de înfrumuseţare. Clubul Paradise are o gamă largă de facilităţi sportive, inclusiv o sală de fitness şi terenuri de tenis şi badminton. Oaspeţii au la dispoziţie o sală de relaxare, unde pot urmări emisiuni la TV sau pot juca ping-pong şi jocuri de societate. Clubul pentru copii oferă servicii de babysitting şi organizează o serie de programe pentru cei mici. Proprietatea acceptă plata cu card Union Pay.

Restaurantul Koon Thai serveşte preparate thailandeze autentice, iar cafeneaua Sea Breeze de pe malul mării oferă specialităţi occidentale şi internaţionale. La Restaurantul Gallery puteți savura o gamă largă de preparate sub formă de bufet. Localul Huvan şi Barul Sand au o atmosferă tropicală minunată și oferă diverse cocktailuri şi program de divertisment live. La micul dejun sunt disponibile preparate cu specific chinezesc.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Male City! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Web: www.bandosmaldives.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Minibar
Uscator de par
Sala de fitness
centru spa
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
seif in camera

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.