Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Club Rannalhi (Rannalhi Island)

   South Male Atoll, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3779 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.07.2024 - 02.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Bucurați-vă de vacanțe de plajă relaxante în bungalouri peste apă și de plajă de la Adaaran Club Rannalhi. Înconjurat de ape limpezi și nisipuri albe, are un centru spa, sporturi nautice și 4 opțiuni de luat masa.

Oferind balcoane private, bungalourile cu aer condiționat de la Adaaran Rannalhi oferă confortul unei zone de relaxare și mobilier clasic din lemn. Acestea au TV cu ecran plat, canale TV chinezești și seif. Papuci sunt furnizate.

Masajele calmante așteaptă la spa-ul Rannalhi Adaaran. Alternativ, oaspeții pot opta pentru un tur de pe insulă. Personalul de la chinezi și ruși este disponibil pentru asistență la proprietate și la biroul de transport.

Mâncărurile și băuturile sunt servite la restaurantul Adaaran, care servește nopți tematice. Băuturile și snack-urile după-masă sunt disponibile la 2 baruri și la cafenea. Sunt disponibile opțiuni de mic dejun chinezești.

Situat pe atolul sud Male Male, Adaaran Club Rannalhi este la 45 de minute de mers cu barca cu viteză de la Aeroportul Internațional Malé.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
centru spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.