Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Madrid Spania 2021

Vacanta in Madrid Spania 2021

Plin de energie și plin de atracții culturale, Madrid este o metropolă modernă care oferă un gust al adevăratei Spanii. Multe căi sunt aglomerate de trafic, dar parcurile frumoase descompun aglomerația urbană. Orașul zbuciumă în permanență cu activitatea și există atât de multe lucruri de văzut și de făcut, încât turiștii vor fi răsfățați la alegere.

Citeste mai mult

Vacanta in Madrid Spania 2021OBIECTIVE TURISTICE

Parcul Buen Retiro - Parcul Buen Retiro (Parque del Retiro) este o oază de pace în inima Madridului. Dincolo de străzile aglomerate, acest parc luxuriant de 120 de hectare oferă o evadare din agitația orașului. Creat pentru Contele-Duce de Olivares în secolul al XVII-lea, parcul istoric are o atmosferă elegantă cu peisajele sale minunate și căile cu arbori. De la intrarea principală de la Plaza de Independencia, vizitatorii ajung la piscina din centrul parcului. De aici, căile duc la fermecătoare Rosaleda (Grădina Trandafirilor) și la Jardinul tradițional francez de Don Cecilio. Palacio de Cristal (Palatul de Cristal), un loc splendid, cu fântâna sa grațioasă și piscina reflectantă, găzduiește adesea expoziții de artă. Vizitatorii vor găsi alte fântâni interesante, printre care Los Galápagos (Testoasele), El Ángel Caído (Îngerul căzut) și La Alcachofa (Anghinarea).
Un pasionat plăcut în rândul localnicilor stă la una dintre cafenelele în aer liber ale parcului, în timp ce stai la soare sau se relaxează la umbră în funcție de sezon. Pentru stargazari, parcul are un observator care a fost construit în 1790.


Centrul de Artă Reina Sofia, Muzeu de Artă Contemporană - Deschis de regina Sofía în 1986, Centrul de Arte Reina Sofía este centrul de avangardă al artei contemporane din Madrid. Clădirea modernă elegantă a fost creată de arhitectul Antonio Fernández Alba și are caracteristici care amintesc de centrul Pompidou din Paris, în special cele trei turnuri de sticlă care adăpostesc ascensoarele din exteriorul clădirii. O altă surpriză minunată pentru vizitatori este grădina fermecătoare din curtea interioară, plină de sculpturi imaginative. În reprezentarea sa minuțioasă a artei contemporane spaniole, colecția include capodopere remarcabile, precum lucrări ale lui Juan Miró, Pablo Picasso și Salvador Dalí. Lucrările de artă sunt expuse în diferite săli răspândite într-un vast spațiu expozițional de 39.000 de metri pătrați. Muzeul are, de asemenea, o librărie, o cantină și un restaurant.


Templul lui Debod - În Parcul La Montaña (aproape de Plaza de España), vizitatorii pot vedea unul dintre cele mai surprinzătoare monumente din Madrid - un vechi templu egiptean. Un cadou din Egipt, mulțumind pentru ajutorul Spaniei în salvarea templelor Abu Simbel în timpul construirii barajului Aswan, Templul Debod a fost adus la Madrid în 1968. Templul a fost construit pentru regele Adikhalamani în secolul II î.Hr. și include mai multe sfinții. , o sală spațioasă și o terasă la nivelul superior. Decorațiuni originale bine conservate se găsesc în interior, rare pentru un sit arheologic. Grădinile pașnice care înconjoară monumentul oferă piscine reflectoare și o fântână, creând un efect magic.


Palatul Regal și Grădinile - Acest palat grandios este varianta spaniolă a Versailles, o curte regală concepută să impresioneze. Înălțându-se deasupra unei pante abrupte cu vedere la grădinile luxuriante, palatul este construit în întregime din granit și piatră albă Colmenar. Palatul a fost comandat de Filip al V-lea în secolul al XVIII-lea. Fațada neoclasică maiestuoasă prezintă coloane ionice și pilastri dorice, pe baza desenelor pe care sculptorul Bernini le-a destinat inițial pentru Luvrul din Paris. Balustrada prezintă statui ale regilor spanioli.
Cea mai marcantă caracteristică a interiorului este scara impozantă din holul de la intrare, cu o frescă a Triumfului Religiei și a Bisericii, care duce până la etajul principal. Apartamentele King Charles III sunt printre camerele frumoase din Palatul Regal. O capodoperă a stilului rococo, Salonul de Gasparini are chinoiserie grațioasă, o podea de marmură cu modele complexe și spânzurari de perete din mătase atent asortate. Salón del Trono (Salonul Tronului) este împodobit cu fresce de Tiepolo, printre care Măreția monarhiei spaniole, una dintre cele mai frumoase lucrări ale sale. Încă folosită pentru ceremoniile de stat, Sala Tronului este îmbrăcată în somptuosul catifea roșie și decorată cu tapiserii, oglinzi, mobilier și candelabre valoroase. De-a lungul palatului, capodoperele de artă decorează pereții: tablouri de Velázquez, Goya, Rubens, El Greco și Caravaggio, și rafinate tapiserii flamande și franceze. Amatorii de istorie vor dori să viziteze Armeria Regală a palatului, care conține 3.000 de exponate care datează din secolul al XVI-lea. În spatele palatului și un loc bun pentru plimbări liniștite, se află Grădinile Sabatini, paturi formale și garduri vii în stilul neoclasic geometric, cu fântâni, statui și piscină.PLAJE

Tossa de Mar - Situată pe coasta Cataloniei în nord-estul Spaniei, zona Costa Brava oferă o frumusețe accidentată (numele înseamnă „coastă aspră”), cu multe plaje senine, înconjurate de stânci înalte. În afară de plaje, este o mare parte din Spania pentru vizitarea obiectivelor turistice. Tossa de Mar este un oraș antic, situat la mijlocul distanței dintre Barcelona și granița franceză. Are o plajă frumoasă, curbă, cu un bonus: există un castel mare pe deal, dincolo de plajă. Nisipul de aici este grosier și maro auriu închis, cu o suprafață mare a golfului prins pentru înot. Atracțiile din zonă includ ruinele romane, precum și mai multe conservări ale naturii. Premier Gran Hotel Reymar & Spa se află în micul oraș Tossa de Mar, pe deal, cu vedere la golf. Unele dintre camere și apartamente (încercați una pentru un etaj înalt) au vedere panoramică la ocean.


Laredo - Pe coasta de nord a Spaniei, în apropierea graniței cu Franța, regiunea Cantabria are peste 60 de plaje de-a lungul coastei sale frumoase din Oceanul Atlantic. Laredo este capitala sporturilor nautice în aer liber din Spania, populară cu surferi, windsurfers, kitesurfers și jet skiers. Plaja are o lungime de aproximativ cinci kilometri, curbându-se de-a lungul unui golf pitoresc. Plaja în sine este largă, cu nisip alb, foarte fin, moale. Există multe locuri pentru a închiria tot felul de echipamente pentru sporturi nautice sau pentru a lua lecții și pentru a încerca ceva nou. Regiunea este de asemenea populară cu mâncăruri, datorită bucătăriei sale basce. Atracțiile din interiorul orașului includ câteva ruine romane. Hotelul Cosmopol se află pe strada principală a Laredo, iar camerele de la etajele superioare au vedere superbă asupra oceanului (încercați să obțineți unul cu balcon).


Carboneras - Almeria se află în sud-estul Spaniei, pe Marea Mediterană. Orașul este dominat de un castel maur care se află pe un vârf de deal. În apropiere de Almeria, orașul stațiunii Carboneras este cunoscut pentru plajele sale frumoase, care sunt înconjurate de o imensă conservare a naturii. Este cunoscut și pentru mâncarea sa, în principal fructe de mare proaspete. Există câteva zone de plajă în jurul golfului, care se extinde destul de departe în țară. Plajele din fața hotelului și a zonei de afaceri au închirieri scaune și umbrele, dar o experiență mai naturală poate fi găsită doar mersul pe jos câteva minute pe nisip. Apa este caldă, iar nisipul de aici este bronzat și se înclină spre linia de plutire. Plaja este mărginită de palmieri și dune înalte, acoperite cu o pasarelă pe malul mării. Hotelul Valhalla Spa se află pe un deal din Carboneras, oferind vederi minunate la mare de la piscina sa pe acoperiș.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.