Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Site Web:
http://www.hotelwindsormadeira.com/

Drinks & Food:
In timpul sejurului, turistii se pot bucura atmosfera prietenoasa si primitoare oferite de restaurantul si barul hotelului Windsor. In fiecare zi, intre orele 7 si 10, turistii au la dispozitie un bufet suedez care ofera diverse branzeturi, cereale, produse de patiserie, gemuri traditionale, salate de fructe, cafea si ceai. La pranz si cina, acestia pot alege dintr-o gama variata de preparate cu specific local, iar diversele gustari si bauturi pot fi servite la barul pe care hotelul il pune la dipozitia lor. Cina Festiva de Revelion este tip bufet, cu sampanie si stafide la miezul noptii pe terasa hotelului pentru a admira focurile de artificii.

Sport & Divertisment:
Turistii se pot relaxa la piscina sau pe terasa echipata cu sezlonguri, de unde pot admira privelistea spectaculoasa a orasului.

Localizare:
Windsor este un hotel de 4 stele situat in centrul istoric al orasului Funchal, la aproximativ 600 m distanta fata de plaja si la 20 km fata de aeroportul din Madeira.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Uscator de par
Schimb valutar
Seif
Sala de conferinta
Acces la internet
Lobby
Centru
Distanta fara de aeroport
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Cazare la mare
Optiuni cumparare
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Reprezentatie locala
Climatizare
Frigider
Baruri/hanuri
VISA
MasterCard
Eurocard
Camere pentru persoane cu handicap
Plaja stancoasa
Pat de bebelua
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.