Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Quinta do Monte (turism seniori)

   Madeira, Portugalia


Descriere

Descriere hotel: Quinta do Monte este un hotel unic in Madeira datorita faptului ca este situat in inima zonei pitoresti Monte, o zona care are si o importanta istorica. Acest conac transformat in hotel este un adevarat paradis pentru care care doresc liniste si relaxare. In gradinile hotelului se afla capela originala Quinta do Monte care a fost restaurata in cele mai mici detalii. Acest hotel este locul ideal pentru o vacanta de 5 stele relaxanta, imbogatita de verdeata naturii din Madeira. Conacul original a fost restaurat si adaposteste acum zonele publice ale hotelului: receptia si salonul de primire, un cocktail bar. Au fost pastrate podeaua originala a conacului, precum si stilul traditional in care erau decorate conacele din Madeira, cu covoare persane elegante. Hotelul ofera o piscina o piscina acoperita incalzita, un jacuzzi si o sala de fitness.
Localizare: hotelul este situat in Monte, zona inalta a orasului Funchal, capitala insulei Madeira. Datorita acestei locatii, hotelul ofera privilegiul unor privelisti panoramice de neuitat aspura orasului Funchal. Pentru a ajunge in centrul orasului Funchal, clientii au la dispozitie mai multe posibilitati: cu telecabina care se afla in apropierea hotelului, cu transportul public (exista un autobuz la fiecare 20 minute) sau cu shuttle bus pus la dispozitie de hotel (de 3 ori pe zi de la hotel spre oras si de 2 ori pe zi din oras spre hotel; este necesara rezervarea in avans la receptie).
Camerele sunt situate in aripa noua a hotelului si sunt decorate in stil clasic si echipate cu: baie, uscator de par, TV satelit, minibar (contra cost), telefon, seif, aer conditionat (functioneaza pe aer rece sau incalzire), balcon.
Pagina internet: www.quintadomontemadeira.com


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.