Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Porto Santo


Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plaja de nisip din Porto Santo si este inconjurat de o gradina tropicala ce se intinde pe o suprafata de 30.000 mp. Aeroportul international este situat la 3km distanta. Hotelul dispune de 328 de camere, suite si vile cu piscina privata. Tip masa: All Inclusive
Camerele sunt impartite in 15 cladiri ce sunt dispuse in jurul celor 2 piscine si sunt construite in stilul arhitectural traditional.
Dotari camere: camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, produse cosmetice pentru baie, televizor LCD prin satelit, DVD, minibar, seif, aer conditionat, acces internet (cu plata).
Facilitati hotel: Hotelul opereaza in regim all inclusive si dispune de 3 restaurante: restaurant bufet 'Mares Vivas', restaurant cu specific italian 'Luigi'si restaurant cu specific oriental. Deasemenea dispune si de 3 baruri: Sunset Bar cu vedere la mare, bar la piscina, bar la plaja. Alte facilitati: 2 piscine exterioare, club pentru copii, teren sport multifunctional (tenis, baschet minifotbal), biblioteca, centru SPA, baie turceasca, sala de sport, internet gratuit in zonele publice.
Plaja: neamenajata, de nisip, 9km lungime.
Pagina web: www.pestana.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.