Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA OCEAN BAY


Descriere

Localizare: este considerat ca fiind unul din cele mai bine amplasate hoteluri din Madeira, chiar pe plaja Praia Formosa. Situat la 5 km de orasul Funchal, hotelul asigura shuttle bus gratuit catre oras. Hotelul se afla la o distanta de 25 km fata de aeroport.
Caracteristici hotel: piscina exterioara cu jacuzzi pentru adulti si o alta pentru copii, oferind astfel posibilitatea de petrecere a timpului in familie. Hotelul ofera acces direct catre plaja Praia Formosa, astfel incat turistii sa se poata bucura de plaja cu roca vulcanica si apa cristalina. Hotelul are restaurantul Arlequim care oferta clientilor dejunuri usoare sau bufete tematice, precum si barul Arlequim care pregateste cocktailuri tropicale, pe fundalul muzicii live. Pentru cei care doresc sa organizeze diverse evenimente, hotelul pune la dispozitie sala de conferinta cu acces direct la gradina. Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar.
Camerele sunt echipate cu: baie cu dus si cada, chicineta, radio, telefon, TV cablu, seif (contra plata), balcon.
Activitati: programe de animatie, shuttle bus gratuit catre centrul orasului Funchal, baie turceasca, centru wellness, centru fitness, jacuzi, joc de sah gigantic, masa de billiard, sauna, tenis de masa. Pentru unele activitati se pot percepe taxe suplimentare.
Facilitati pentru copii: piscina exterioara.
Masa: all inclusive (mic dejun bufet, dejun, cina buffet; pentru pranz si cina clientii sunt impartiti in 2 serii diferite, bauturi alcoolice si racoritoare de la ora 11:00 la ora 23:00, marcile internationale de bauturi nu sunt incluse).
Opinia noastra: hotel recomandat vacantelor in familie datorita seerviciilor all inclusive. Clasificarea tour operatorului:
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina internet: www.pestana.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Uscator de par
Piscina pentru copii
Seif
Fitness
Sala de conferinta
Biliard
Tenis de masa
Lifturi
Acces la internet
Loc de joaca
Lobby
Familie cu copii
Centru
Distanta fara de aeroport
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
Umbrele de soare langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Toaleta
Oferte de TOP
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Optiuni cumparare
Hotel chiar langa plaja
Cada
Hotel pe plaja
Sfat AT
Reprezentatie locala
Camera cu TV
Coltar in bucatarie
Baruri/hanuri
Bazin pentru copii
VISA
MasterCard
Eurocard
American Express
Acces fara bariere
Camere pentru persoane cu handicap
Plaja stancoasa
Pat de bebelua
Piscină
Saună
Recepție

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.