Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DO CENTRO


Descriere

Drinks & Food:
Turistii pot servi un delicios mic dejun cu preparate variate in cadrul bufetului. Pentru pranz si cina turistii pot savura preparate traditionale si sortimente variate de bauturi si cocktail-uri in cadrul restaurantului cu bar din hotelul Windsor aflat la cativa pasi de hotel.

Sport & Divertisment:
Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul ofera o piscina in aer liber. La o distanta de 1,4 km de hotel se afla parcul Marina Funchal unde turistii pot sa se bucure de o plimbare cu iahtul.

Localizare:
Do Centro este amplasat pe coasta sudica a insulei portugheze Madeira in centrul istoric al orasului Funchal., la o distanta de 350 m de Muzeul de Arta Sacra Funchal si Catedrala See, 800 m de cele mai apropiate cafenele si restaurante, 1,2 km de Casino, 1,4 km de parcul Marina Funchal, 5,3 km de Plaja Fornosa si la 18,6 km de Aeroportul Madeira.

Site web:
http://www.hoteldocentro.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Uscator de par
Seif
Lifturi
Acces la internet
Lobby
Centru
Distanta fara de aeroport
Baie
Telefon cu apelare directa
Balcon/terasa
Distanta pana la plaja
Cazare la mare
Optiuni cumparare
Reprezentatie locala
Climatizare
Baruri/hanuri
VISA
MasterCard
Eurocard
Plaja stancoasa
Pat de bebelua
Recepție

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.