Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castanheiro Boutique Hotel


Descriere

Castenheiro Boutique Hotel este localizat in Insula Madeira, in centrul istoric al orasului Funchal, intr-o locatie linistita. Situat la mica distanta de cele mai importante monumente si atractii turistice, reprezinta locul ideal pentru inceperea aventurii si a descoperi acest oras cosmopolit si anume Funchal.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia sa urmatoarele facilitati: restaurant a la carte, room service, piscina exterioara incalzita si jacuzzi, terasa panoramica, curte interioara, centru spa cu piscina de hidroterapie, zona de relaxare, baie turceasca, sauna, masaje terapeutice si de relaxare, tratamente de infrumusetare, sala de gimnastica, coafor, biblioteca, sala de lectura, servicii de spalatorie si curatatorie (la cerere), receptie deschisa 24h, acces internet wireless in toate zonele hotelului, parcare.

Descriere camera
Hotelul detine 81 de camere si suite (Junior suite si Suite), toate avand vedere catre curtea interioara sau la oras. Unele camere au balcon si/sau chicineta complet echipata cu frigider, plita, microunde, cafetiera, vesela si tacamuri. Alte facilitati: aer conditionat si incalzire, TV Led cu canale prin cablu, acces internet wireless, telefon cu linie directa, baie private cu dus, uscator de par, halite si papuci de baie, minibar.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.