Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Liotrivi


Descriere

Localizare:
Proprietatea de familie Liotrivi Studious este situată în satul de pescari Vasiliki, la doar 50 de metri de port și la 150 de metri de plaja de pietriș. Într-o scurtă plimbare de la Liotrovi, oaspeții vor găsi magazine, baruri și restaurante. Orașul Lefkada se află la 38 km.

Facilitati camere:

Hotelul oferă studiouri în sistem self-catering, cu vedere la munte sau la Marea Ionică. Toate studiourile luminoase oferă aer condiționat și chicinetă cu minifrigider, plite de gătit și masă mică. Acestea se deschid spre un balcon și au TV și baie privată.

Facilitati hotel:
Este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon
TV
Minibar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.