Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thalero Holidays Center


Descriere

Hotelul Thalero Holidays Center este alegerea perfecta pentru cei ce cauta un mediu linistit si relaxant.

Localizare
Hotelul este situat in Ligia, un sat de pescari, care se afla la doar 5 km de orasul Lefkada si aproximativ 40 de minute de aeroportul Aktio. Plaja Ligia este situata in imediata apropiere a hotelului.

Facilitati hotel
Există acces Wi-Fi gratuit la receptie si piscina, precum si o sală cu masă de tenis. Oaspeţii se pot relaxa la barul de la piscină, care serveşte băuturi şi cafea la umbra palmierilor. Hotelul dispune de o mică bibliotecă şi un miniteren de fotbal. De asemenea, există si o parcare privată gratuită.

Facilitati camere
Thalero Holidays Center are studiouri in regim self-catering, cu balcon spre gradina sau piscina. Fiecare camera dispune de televizor, aer conditionat (contra cost: 5 euro/zi), chicineta, frigider, baie privata cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wheelchair accessible
Holiday resort
Tourist area
Poolside bar
Sunshades
Deck chairs
Year of the last refurbishment
Annex building
Safe
Year of construction
Mastercard
Garden
American Express
Commercial centres
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Internet access
Rent a bike
Balcony
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.