Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA MARINA SUITES

de la
1385  720 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Paloma Marina Suites este o locatie recomandata cuplurilor, acceptand doar adulti, un hotel renovat complet in anul 2014, cu evaluari foarte bune din partea clientilor.

Descriere:

Paloma Marina Suites este o locatie recomandata cuplurilor, acceptand doar adulti, un hotel renovat complet in anul 2014, cu evaluari foarte bune din partea clientilor.

Localizare:

Hotelul de afla la o distanta pietonala de Marele Bazar si centrul statiunii Kusadasi si la 200 de metri de o plaja publica. Aeroportul din Izmir se afla la o ora de mers cu masina.

Facilitati hotel:

Oferind vedere la mare si portul de agrement, restaurantul de la Paloma Marina Suites si terasa Ada va stau la dispozitie pentru micul dejun si cina, iar pentru pranz aveti cateva variante A' la Carte la snack bar. Va invitam sa va relaxati la piscina in aer liber, dotata cu sezlonguri si umbrele sau sa va bucurati de soare si mare, pe plaja publica, aflata in apropiere. Propritatea asigura WIFI gratuit.

Facilitati camere:

Suite spatioase, renovate complet in anul 2014, formate din living, dormitor, balcon sau terasa, dotate cu aer conditionat, telefon, televizor cu canale prin Satelit, fierbator electric pentru prepararea ceaiului si a cafelei, minibar, seif, baie dotata cu dus si uscator de par.

 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Uscator de par
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.