Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALKOCLAR ADAKULE HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul a fost construit in 1990 si ultima renovare a fost in 2007. Este un complex format dintr-un total de 329 de camere, din care 265 camere in cladirea principala si 64 camere club, in cladiri anexe.

Localizare: la 3 km de centrul statiunii Kusadasi, la 80 km de aeroportul din Izmir si 25 km de orasul istoric Ephes.

Facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, internet wi-fi in lobby.

Activitati: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren tenis (suprafata - hard), tenis de masa, darts, muzica live. Contra cost: masaj, biliard, 2 mini terenuri fotbal, sporturi acvatice cu motor, internet cafe.

Facilitati copii: piscina, loc de joaca, baby sitter (contra cost).

Dotari camere: aer conditionat centralizat, baie cu cada, uscator de par, televizor, minibar, seif (contra cost).

Plaja: proprie, cu pietris, dig, faleza din beton. Umbrele, sezlonguri si prosoape sunt gratuite.

Observatii: hotelul este situat intre 2 stanci. La mare se ajunge cu liftul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.